Skog & Trädgårdsprodukter

I vår butik så tillhandahåller vi de coolaste Robotgräsklipparna från Robomow och Cub Cadet.Vi har även allt som en skogsmulle kan behöva för en dag i det gröna. Motorsågar å grejjer. Till trädgårdsnörden så finns hela Wolfgartens sortiment. Bara en sån cool logga gör ju att man vill ut i trädgården och flasha krattan för grannen. Klicka på bilden för att läsa mer, eller ännu bättre. Kom till oss i Öxnered så förser vi dig med det senaste av det fräsigaste.

Köp din Robomow robot gräsklippare på Verkstan i Öxnered

Fördelen med Robotgräsklippare från Robomow

Användarvänlig

Igenkänd som ett “vänligt varumärke“ där hela Robomow-upplevelsen är enkel, vänlig och rolig

Bekvämlighet i framkant

Det vackra ögonblicket när teknik möter trädgårdsarbete. Med Robomow Robotgräsklippare kan du använda, kommunicera och styra din klippning från din smartphone. Åh, framsteg!

Innovativ

När det gäller innovation finns det inget slut. Om en gräsklippare, innehåll eller funktion kan förbättras kan du vara säker på…att vi jobbar på en lösning.

Best In Test

Robomow Robotgräsklippare är kontinuerligt rankad högts av självständiga organ över hela Europa och är en vinnare i alla kategorier som ständigt får bra recensioner. Klicka på bilden eller här för att läsa mer om Robomow

Köp trädgårdsutrustning från Wolfgarten på Verkstan i Öxnered

Ta hand om din trädgård

WOLF-Garten. Kvalitet tillverkad i Tyskland sedan 1922.

Sedan företaget grundades, har WOLF-Garten

kännetecknats av innovativa produktlösningar. Samtidigt har strävan efter högsta kvalitet tillsammans med passion och kärlek för detaljer i produktion alltid stått i förgrunden.

EXPERT-Serien

Trädgårdstraktorer som sätter WOLF-Garten i premiumklassen vad det gäller motoriserad trädgårdsutrustning. Klicka här eller på bilden för att läsa mer om Wolfgarten

Köp trädgårdsaskiner från Cub Cadet på Verkstan i Öxnered

Everything a mower needs

Bensingräsklippare

Kraftig hållbarhet möter ingenjörskonst och levererar perfekt prestanda. Med funktioner som ger fantastisk kontroll, oöverträffad effektivitet och ökad komfort du får exakt vad du behöver!

Trädgårdstraktorer

När styrka möter komfort! Styrka i varje detalj och exceptionell klipp- och uppsamlingsförmåga. Dess perfekta klippprestanda, mångsidighet under hela säsongen och med så stark konstruktion att den klarar det mesta.

Jordfräs

Tack vare Cub Cadet jordfräs XC3, är det hårda och tidsödande jobbet att bearbeta jorden för hand ett minne blott. Kraftfull och pålitlig, jordfräsen tacklar alla jobb – den luckrar upp även den hårdaste av jordar och förbereder för sådd. Klicka på bilden eller här för att läsa mer om CubCadet

Nedan ett axplock av våra levarantörer

Robomow på Verkstan i Öxnered
WOLF Garten på Verkstan i Öxnered
Cub Cadet hos Verkstan i Öxnered