En komplett gummiverkstad

I en Gummiverkstad så bör man hitta en fullsorterad däck och fälgförsäljning. Det bör finnas pelarlyftar och domkrafter. Tryckluftdrivna verktyg och oljiga däckfixarmänniskor. En kaffemaskin som spottar och fräser ur sig något svart. Det ska också finnas ett hotell (?) För däck alltså, ett s.k. däckhotell. Allt det har vi!!  Välkomna till oss i Öxnered.

Däckhotell Verkstan i Öxnered

DÄCKHOTELL

I vårt däckhotell får era däck den bästa förvaringen norr om ekvatorn, rätt temperatur, ljus och mycket kärlek från hotellpersonalen. Här tar man inte in för en enstaka natt. Här checkar man in och sen stannar man till nästa säsong. 180 nätter för 685:- inkl. skifte, tvätt och förvaring på hotellet.

Däckbyten Verkstan i Öxnered

DÄCKBYTEN

När vi byter däck på era fälgar så gör vi det med finnes, inget däck är för litet eller stort. Vi tar hand om alla. Vi skiftar naturligtvis även hjul på er bil, släpvagn, lådbil, lastbil, barnvagn. Ja, allt som rullar helt enkelt. Kontakta oss för prisuppgift (Lådbilen är gratis)

Försäljning Verkstan i Öxnered

FÖRSÄLJNING

Är du i behov av en ny fälg för den gamla har kommit bort? Vi fixar det. Vill du blinga till Mercan med ett par feta Chrome-spoke fälgar? Vi fixar det! 23 tummar till volvon? Lätt, vi fixar det också. Eller om du bara helt enkelt är behov av nytt gummi till gamla bettan. Kontakta oss så fixar vi det också.

Nedan ett axplock av våra leverantörer

Westlake på Verkstan i Öxnered
Sunfull hos Verkstan i Öxnered
Rautamo hos Verkstan i Öxnered
Nokian Däck hos Verkstan i Öxnered
Michelin Däck hos Verkstan i Öxnered
Kumho däck hos Verkstan i Öxnered
Kormoran däck hos Verkstan i Öxnered
Hankook Däck hos Verkstan i Öxnered
Goodyear Däck hos Verkstan i Öxnered
Dunlop Däck hos Verkstan i Öxnered
BFGoodrich Däck hos Verkstan i Öxnered
Continental Däck hos Verkstan i Öxnered
OCL-Brorssons hos Verkstan i Öxnered
Specialfalgar hos Verkstan i Öxnered